Quiero que mi hija/o  Aprengui coses noves
Idioma
0,00€
Reconocimientos
Guanyador del Edward Stanford Travel Writing Awards 2016

Compartir en

Atles d’aventures animals

Sèrie Atles d'aventures.

Rachel Williams / Emily Hawkins / Lucy Letherland

Una recopilació d’ESDEVENIMENTS ESPECTACULARS de la natura, MIGRACIONS ÈPIQUES i COMPORTAMENTS EXTRAORDINARIS.

Descobreix les criatures més intrèpides de la natura en aquesta exploració pels paisatges naturals de la Terra, meravellosament il·lustrats. Observa ELS SET MAPES DELS CONTINENTS on viuen i sobreviuen tota mena d’animals en condicions extraordinàries, al llarg de l’any. Viatja amb els NARVALS, que fan una travessia arriscada entre les capes de gel a la recerca de menjar, observa la criança d’ORANGUTANS bebès a Borneo o escala muntanyes amb els PANDES a la Xina, en aquest llibre que aplega AVENTURES ÈPIQUES D’ANIMALS d’arreu del món.

Amb més de 30 indrets per explorar, els joves amants de la natura trobaran centenars de curiositats per descobrir i coses per aprendre.

Título Atles d’aventures animals
Autor/a Rachel Williams, Emily Hawkins
Ilustrador/a Lucy Letherland
ISBN 978-84-946035-5-6
Formato 27,2 x 37 cm
Páginas 96
Idioma Castellà, Català
Publicado Juliol de 2017
Amb el suport del Departament de Cultura

Rachel Williams va néixer a Austràlia i va començar la seva carrera professional a Lonely Planet, on s’encarregava de buscar artistes pels llibres de viatge il·lustrats. Va emigrar al Regne Unit i va treballar com a editora a Templar Publishing i a Phaidon Press, i va dirigir els segells editorials de Frances Lincoln Children’s Books i Wide Eyed Editions. Actualment, codirigeix la seva pròpia editorial, Magic Cat, juntament amb Jenny Broom.

Emily Hawkins va llicenciar-se amb honors en Estudis Anglesos a la Nottingham University. És escriptora i editora de llibres per nens i nenes de totes les edats. Actualment viu a Winchester, al sud d’Anglaterra, amb la seva família.

Lucy Letherland és una il·lustradora que viu a Londres (Regne Unit). Es va graduar de l’Escola d’Art de Manchester l’any 2011 amb una llicenciatura en Il·lustració amb animació. El treball de la Lucy es deixa portar per l’humor i la narrativa, i combina una barreja de simbologia moderna amb mètodes de dibuix tradicional. La seva influència són les experiències personals, personatges reals i un interès per allò estrany i surrealista. Atles d’aventures va ser el seu primer llibre infantil.